Vlaams Belang Lochristi steunt opnieuw 2 goede doelen

en laat de bevolking kiezen welke vereniging een extra gift krijgt.

Vlaams Belang maakte al eerder melding dat het afdelingsbestuur opteerde voor een “andere campagne”. Vlaams Belang doet geen ongevraagde huisbezoeken, dubbelzinnige affiches, milieuonvriendelijke tuinborden of glossy magazines. Als alternatief steunen we (in navolging van onze 3 vorige giften) twee sociale organisaties en zetten hierbij telkens een gerelateerd punt uit ons programma in de kijker.

Omdat wij directe democratie, referenda en burgerparticipatie essentieel vinden, laten we de bevolking bepalen aan welke van de 5 reeds gesteunde verenigingen we een extra gift van 500€ schenken.
Stemmen kan hier. De vereniging die op vrijdagavond 22 uur het meeste stemmen haalt is de winnaar. Dit zal via de website bekend gemaakt worden.

Koester (thuiszorgproject kinderkankerfonds vzw)  (500€)
 
Wij willen Lochristi kindvriendelijker maken. Door het verhogen van de geboortepremie willen we alle jonge gezinnen ook een financieel duwtje in de rug geven.
 
Meer info op: www.kinderkankerfonds.be/nl/projecten/koester_37.aspx
 
 
Luein (onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum voor meisjes)  (500€)
 
Wij zijn dé gezinspartij bij uitstek. Wij willen solidair zijn met hen die tijdelijk uit de boot dreigen te vallen. Wij willen ook kwaliteitsvolle kinderopvang én buitenschoolse opvang faciliteren, desnoods in samenwerking met private partners.
Meer info op: www.luein.be
 
Meer details over onze voorstellen vindt U in ons volledig programma.

Guy Burssens
Gemeenteraadslid

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...